EHEIM Skim 350 felszínfölöző (3536220)


12 990 Ft  
mennyiség:

A legtöbb akváriumnál nagy mennyiségben fordulnak elő felhalmozódott oldott proteinek, szerves szennyeződések és bomlástermékek, olajos szennyeződések. Ezek sok esetben az akvárium felső néhány centiméterében vannak jelen, amit a legtöbb szűrő nem képes feldolgozni, mivel azok az akvárium alsó rétegeiből szívják a vizet. Az eredmény, hogy ezek a szennyeződések, proteinek felhalmozódnak a víz felszínén és rontják a víz minőségét, meggátolják a megfelelő oxigéncserét, gátolják a fény megfelelő terjedését.

Az EHEIM Skim 350 segítségével ez a probléma tökéletesen orvosolható. A felszínleszívó a felszínről eltávolítja a szennyeződéseket, így az akvárium alsó és felső rétegeiben is megfelelően tud dolgozni szűrésünk, ez pedig akváriumunk vízminőségén is látható lesz.

Használható minden 350 liter alatti akvárium esetében. Efölött több skim 350 ajánlott.

Egyszerű, gyors használat. Könnyen ki -behelyezhető. Halk, takarékos.

Pumpateljesítmény: 300 l/h
Szűrőanyag térfogata: 19,7 cm3
Fogyasztás: 5W
Édesvízi és tengeri felhasználásra
Méret: 132x40,5x54 mm


NEHÉZ, NAGY VAGY TÖRÉKENY TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
A futárral csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért nagy vagy nehéz termékeknél (pl. nagy akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. 
Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel, vagy saját teherautóval oldjuk meg.  Minden rendelés egyedi, úgyhogy előre egyeztetni kell mindenképpen. 
 
CSOMAG ÁTVÉTELE
Amennyiben a csomag átvételekor sérülést, folyadékot vagy bármi rendellenességet tapasztal, a kibontás és az átvétel előtt jegyzőkönyvet kell felvenni a futárral. A sérült termékek cseréjét, csak ebben az esetben tudjuk vállalni, ha a jegyzőkönyv elkészült, és azonnal eljutott hozzánk az információ.