Keresés

Jelenleg 4244 termék található a webáruházban

Részletes kereső
 
 
Hírlevél

E-mail: 
Kiemelet márkák
 
3D panorámakép

A képre kattintva megtekintheti üzletünkről készült interaktív panorámaképeket!
 
Vásárlási tudnivalók
 
Belépés
 

A kosár üres

 
Villámakció
 
Partnereink

 

SERA LED cool daylight 1120 - 23W (LED fénycső)

28 800 Ft

- nagy fényerejű
- szabályozható fényerejű a sera LED Digital Dimmerrel
- fokozza a kékes színhatást- édesvízi és tengeri akváriumokhoz (10.000 - 12.000 Kelvin)
- kékes nappali fény

----------------------------------------------------------------------------------------

A LED lámpák modern, energiatakarékos alternatívája a hagyományos fénycsöveknek. Az új sera LED X-Change csövek lehetővé teszik a színes víz alatti világ lenyűgöző bemutatását sokoldalúan, energiatakarékos módon. video

A dimmer (szabályzó kapcsoló) biztosítja, hogy a fényhatások szimulálják a természetes napi ritmust az állatoknak. Különösen kényelmes, mivel a kiváló minőségű LED-X-Change csövek is illeszkednek a meglévő T8 és T5 aljzatokba. Ez teszi a telepítését gyorsá és nagyon egyszerűvé. Az alacsony feszültségű és vízálló csövek nagy biztonságot nyújtanak.

A sera LED Digital Dimmer igénybevételével lehetővé válik az akvárium világítás precíz beállítása az aktuális körülményeknek megfelelően. A fényerő-szabályozó lehetővé teszi a fény intenzitásának, világosságának vezérlését. Ezen kivül lehetőség van nem csak a kezdő és befejező időpont, hanem az idő függvényében változó fényerő megadására is. Kombinálva a LED X-Change sunrise csövekkel lehetővé teszi a napkelte és napnyugta szimulálását. Ez különösen stresszmentes a halak számára, mivel a fény nem kapcsol be vagy ki hirtelen, hanem úgy változik, mint a természetben.


ÚJ TERMÉKEK