Waterlife octozin 200 tabletta - 1500 literre


11 900 Ft   60 Ft / db
mennyiség:

A Waterlife cég Octozin nevű akvarisztikai terméke alkalmas a halak fej lyukadás, sügérek bélgyulladása, tengervízben bohóchal betegség és császárhal betegség, valamint spironucleus bélfertőzés, Cryptobia, Bodomonas, Trypanosoma kezelésére. Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt. Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktívszenet és egyéb abszorbens anyagokat, majd frisset tegyünk be 96 órával az utolsó kezelés után. A szükséges Octozint kismennyiségű akváriumvízben oldjuk fel, ezután öntsük be az akváriumba. A víz gyenge habzása előfordulhat a kezelés során ami normális és hamarosan eltűnik. Az Octozin lassan bomlik le biológiailag, emiatt hasznos lehet az akváriumban a kezelés 8. napján egy nagyarányú vízcsere. Ne használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Octozinnal való kezelés után. Adagolás: 1 tabletta 25 literre az 1., 2., 3.,napon. tengeri darakór kezeléséhez a víz sűrűséget eresszük le 1,017 sűrűségre 2-3 hét időtartamra. (Természetesen alacsonyrendűekkel nem használható.)


NEHÉZ, NAGY VAGY TÖRÉKENY TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
A futárral csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért nagy vagy nehéz termékeknél (pl. nagy akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. 
Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel, vagy saját teherautóval oldjuk meg.  Minden rendelés egyedi, úgyhogy előre egyeztetni kell mindenképpen. 
 
CSOMAG ÁTVÉTELE
Amennyiben a csomag átvételekor sérülést, folyadékot vagy bármi rendellenességet tapasztal, a kibontás és az átvétel előtt jegyzőkönyvet kell felvenni a futárral. A sérült termékek cseréjét, csak ebben az esetben tudjuk vállalni, ha a jegyzőkönyv elkészült, és azonnal eljutott hozzánk az információ.