JBL Proaqua Test Easy 7 in 1 - 50 tesztcsík (24144)


8 600 Ft  
mennyiség:

JBL EasyTest 7 in 1 - csíkteszt (GH, KH, NO2, NO3, pH, Cl2, CO2) méréséhez, 50 darabos.

A csíkteszt különlegessége, hogy a legfontosabb víz paramétereken kívül klórt is tesztel, így a teszt alapján lehetőségünk van az akváriumba további vízkezelőt, klór csökkentőt adagolni, amennyiben a klór szint az ajánlottnál magasabb lenne.

A csíktesztek gyors időszakos mérésekhez ajánlottak. Pontosabb mérésekhez a csepegtetős teszteket javasoljuk.

Könnyen használható:

helyezze a vízbe a tesztcsíkot 2-3 mp-ig, majd vegye ki. Kb 1 perc elteltével a színskála segítségével olvassa le az értéket.


NEHÉZ, NAGY VAGY TÖRÉKENY TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
A futárral csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért nagy vagy nehéz termékeknél (pl. nagy akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. 
Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel, vagy saját teherautóval oldjuk meg.  Minden rendelés egyedi, úgyhogy előre egyeztetni kell mindenképpen. 
 
CSOMAG ÁTVÉTELE
Amennyiben a csomag átvételekor sérülést, folyadékot vagy bármi rendellenességet tapasztal, a kibontás és az átvétel előtt jegyzőkönyvet kell felvenni a futárral. A sérült termékek cseréjét, csak ebben az esetben tudjuk vállalni, ha a jegyzőkönyv elkészült, és azonnal eljutott hozzánk az információ.