Keresés

Jelenleg 4244 termék található a webáruházban

Részletes kereső
 
 
Hírlevél

E-mail: 
Kiemelet márkák
 
3D panorámakép

A képre kattintva megtekintheti üzletünkről készült interaktív panorámaképeket!
 
Vásárlási tudnivalók
 
Belépés
 

A kosár üres

 
Villámakció
 
Partnereink

 

Szállítási díjak, információk

A készleten nem levő termékeket a lehető leghamarabb próbáljuk beszerezni, és postázni. Amennyiben ez nem lehetséges, mindeképppen tájékoztatjuk az esetleges várakozási időről, vagy helyettesítő termékekről. Honlapunkon készletinformációk szánékosan nincsenek, ezekről legjobb mindig egyedileg érderklődni.

Szállítási díjak a rendelési érték függvényében (a csomagot a Posta MPL szállítja):

  • 0-10.000 Ft - 1490 Ft
  • 10.000-20.000 Ft - 990 Ft
  • 20.000-50.000 Ft - 590 Ft

súlyfelárak:

  • 10-20 kg között - 1000 Ft
  • 20 kg felett - 1500 Ft

Terjedelmes vagy törékeny csomagok esetén az ár egyedi, érdeklődjön!

A csomag kézbesítésének napján a reggeli órákban kap SMS-t, hogy csomagja fog érkezni. Ha esetleg nem tartózkodik otthon a küldemény érkezésekor, a posta értesítőt dob be a postaládába, és 10 munkanapon át a helyi postán átvehető a csomag.

Élő állatot nem áll módunkban postázni!

A szállítási díjak mindig egy csomagra érvényesek. Amennyiben technikai okok miatt nem lehetséges a megrendelt termékeket egy csomagban szállítani (terjedelmes, nehéz), akkor tájékoztatjuk, hogy a szállítást hogyan tudjuk megoldani. Amennyiben a rendelés túlméretes vagy törékeny, tájékoztatjuk a szállítás többletköltségéről.

Ha a postaköltséget túl nagynak találja vagy túl nehéz ill. nagy méretű árut rendelne lehetőség van a kiszállításra is. Adott területen lehetőség van akár az ingyenes kiszállításra is (nagy, törékeny, nehéz termékek esetén felárért), de ez telefonos egyeztetést igényel, kérem ezügyben mindenképpen érdeklődjön!


ÚJ TERMÉKEK